Kennismaken medezeggenschapsraad

Onze medezeggenschapsraad bestaat uit drie ouders en drie leerkrachten van onze school. Zij stellen zich even aan u voor. U kunt altijd contact met ze opnemen via mr@antonius-zundert.nl

Cindy Hoendervangers
Voorzitter

Mijn naam is Cindy Hoendervangers (MR-lid sinds 2015), ik ben de moeder van Roan (groep 5). Ik heb mij kandidaat gesteld voor de MR omdat ik, naast mijn werk als zzp’er, een bijdrage wil leveren aan zijn school. Ik vind het belangrijk dat mensen zich inzetten op gebieden waar hun talenten liggen en waar zij energie van krijgen. Voor mij persoonlijk past dan ook de deelname in de MR.

Dit met als doel om de sfeer op school en de kwaliteit van het onderwijs te behouden en daar waar nodig te verbeteren. Immers ligt hier toch de basis van de toekomst van onze kinderen. Aangezien er komende periode grote vraagstukken spelen, gaan we er voor zorgen dat er zorgvuldig wordt gecommuniceerd met de ouders.

Werner van Kalmthout
Penningmeester

Ik ben Werner van Kalmthout, de papa van Luna en Iris, getrouwd met Ludia en inmiddels 46 jaar oud/jong. Werkzaam bij WVS-groep, in de functie van operationeel manager. Ik heb mezelf opgeven voor de MR omdat ik in eerste instantie betrokken wil zijn met alles wat direct en/of indirect te maken heeft met de ontwikkeling en welzijn van mijn eigen kinderen. Daarnaast wil ik graag meedenken aan de voorkant om keuzes en beslissingen in balans te houden met de gemiddelde wens van de achterban.

Scholen hebben te maken met veel regels, budgetten, maatschappelijke dilemma’s enz. Het schoolbestuur staat vaak voor moeilijke keuzes en beslissingen. Het is goed om deze beslissingen samen te wegen en/of een advies te kunnen geven waarmee uiteindelijk keuzes gemaakt worden die in het belang is van alle kinderen.

Paul van Rijen
Ouderlid

Mijn naam is Paul van Rijen, 40 jaar. Ik woon samen met Dinanda en ben vader van Sylke (groep 6), Jop (groep 4/5) en Sep (3 jaar). In het dagelijks leven ben ik een gedreven en gemotiveerde bouwkundig projectleider met passie voor alles wat met (ver)bouwen te maken heeft. Het onderwijs en de school veranderen voortdurend. Als ouder kan je daar wat van vinden, ik vind het belangrijk om dan je verantwoording te pakken en een steentje bij te dragen.

In mijn eerste jaar binnen de MR heb ik ervaren hoe leuk het is om met de school mee te denken, te adviseren en gezamenlijk te besluiten over het zo goed mogelijk inzetten van de middelen en de kennis die binnen de school aanwezig zijn.

Sabine Pirard
Secretaris

Aangenaam! Mijn naam is Sabine en ik ben geboren in 1992. Ik ben vanaf 2014 werkzaam in het onderwijs, waarvan vanaf 2018 voor de St. Antonius. Van mijn werkzaamheden als leerkracht krijg ik ontzettend veel energie. Als leerlingen zich prettig voelen bij mij en daardoor tot leren komen, ben ik in mijn hum: want als leerkracht maak je het verschil! Typerend voor mij is dat ik mijn werk uitdagend wil houden en verder wil ontwikkelen.

Omdat ik het interessant vind om kennis op te doen van het onderwijsbeleid van onze school en hier een steentje aan bij wil dragen, heb ik zitting genomen in de medezeggenschapsraad.

Wendy Cieters
Personeelslid

Mijn naam is Wendy Cieters. Ik ben ruim 23 jaar werkzaam op de St. Antonius, momenteel als leerkracht van groep 4/5. Naast lesgeven vind ik het interessant om mee te denken en advies te geven over de velerlei praktische en beleidsmatige zaken die belangrijk zijn voor een goede schoolorganisatie, zowel op school- als op bovenschools niveau. Namens ons team van leerkrachten maak ik tevens deel uit van de GMR.

Inge Koene-Volders
Personeelslid

Ik ben Inge Koene-Volders en werk al bijna 20 jaar met veel plezier op de St. Antonius. Ik ben getrouwd met Robin en samen hebben we 3 jongens, waarvan er al twee op de middelbare school zitten. Ik werk 3 dagen in groep 8 en verder hou ik van hardlopen. Werken op school betekent dat elke dag anders is, daarnaast is het onderwijs continue in beweging. Je moet alle veranderingen bijhouden en de juiste keuzes maken, dit lukt alleen door samen met ouders kritisch naar onze eigen school te blijven kijken.

Contact


Basisschool St. Antonius
Klein Zundertseweg 58
4882 BH, Klein-Zundert

T  076-5973598
antoniusschool@spoz.nl

Onze basisscholen


U bent van harte welkom op onze basisscholen in de regio Zundert.

© 2019 SPOZ Actilus webdesign